Accessoires - Krukken

create a website for free
Mobirise

Edge

Exclusief ontwikkeld voor de meerwaardezoeker die pure lijnen en een strakke vormgeving weet te waarderen. Creëer een esthetische uitstraling met dit minimalistisch en tijdloos design, afgestemd op de noden van hedendaags wonen, zonder in te boeten aan gebruiksgemak. De afwerkingsmogelijkheden (anodisatie of poederlakken) zijn voor elk type legio en garanderen een uniforme look, die past in elk type architectuur. 

Mobirise

Horizon

Onze elegante lijn handgrepen voor ramen, deuren en schuiframen. Ergonomie en stijl, afgestemd op de noden van hedendaags wonen, werden gecombineerd zonder in te boeten aan veelzijdigheid en gebruiksgemak. De brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden (anodisatie of poederlakken) voor elk type garandeert een uniforme look, die past bij elke architectuur.

Mobirise

Sobinox

Onze handgrepen voor ramen, deuren en schuifdeuren in hoogwaardig roestvrij
staal. Eenvoud siert en dat geldt zeker voor de tijdloze krukken in de Sobinox-reeks. Modern of klassiek, de afwerking in roestvrij staal valt bij velen in de smaak. Dat maakt de ontwerpen geliefd bij architecten en interieur-vormgevers. 

© VG Aluminium BVBA 2019 - Webdesign: Smart Site Solutions
Bekijk hier de privacyverklaring van VG Aluminium BVBA