Accessoires - Ducoflat

DUCOFLAT 80 ZR


DucoFlat is een vlak ventilatierooster met zelfregelende klep, speciaal ontwikkeld voor toepassingen in schuivende en vaste delen van een schuifraam, maar kan eveneens toegepast worden op de beglazing van gewone ramen.  Het rooster is van een design buitenprofiel voorzien dat zorgt voor een unieke waterdichtheid.RENSON INVISIVENT

RENSON® ontwikkelde met de Invisivent® EVO ’s werelds meest discrete zelfregelende ventilatierooster. De luchtstroom wordt geregeld door een zelfregelende klep, die automatisch reageert op drukverschillen en windsterkte. Binnenin zie je alleen een aluminium binnenprofiel, waarmee de gebruiker de luchtstroom manueel kan regelen. Dit ventilatierooster wordt boven op het raamprofiel achter slag geplaatst. Door deze bijna onzichtbare integratie wordt het glasoppervlak niet verminderd: er kan steeds voldoende natuurlijk licht naar binnen en men behoudt het zicht naar buiten.

Vandaag is er een Invisivent® EVO voor elke toepassing! Voor ruimtes met kleine ramen waar toch een toereikend debiet moet worden bereikt, is er de Invisivent®EVO HF. Voor gebouwen langs een drukke weg of in een lawaaierige buurt biedt RENSON® de akoestische Invisivent® EVO AK. De Invisivent® EVO UT combineert een hoger debiet en een verbeterde geluidsdemping voor ruimtes met een hoge bezettingsgraad zoals klaslokalen, kantoren en congreszalen.
.TERUG NAAR ACCESSOIRES