Verluchtingsroosters

css templates
In tegenstelling tot wat velen denken, is de luchtkwaliteit in uw huis gemiddeld 10 x slechter dan de buitenluchtkwaliteit. Koken, douchen, verwarmen, poetsen en zelfs ademen en zweten zorgen voor verontreinigde lucht. Te veel vocht in huis leidt bovendien tot geurtjes, condensatie en schimmelvorming, zeker in goed geïsoleerde of onvoldoende geventileerde huizen. En dan is er nog het huis zelf, dat met vluchtige organische stoffen in de gebruikte bouwmaterialen ook al geen goeie invloed heeft op de binnenluchtkwaliteit. 
Mobirise

Invisivent AIR

De Invisivent AIR is een akoestische, thermische en energetisch performante raamverluchting. De Invisivent AIR kan probleemloos worden toegepast in elke project, zij het nu nieuwbouw of renovatie.

Types:
Invisivent AIR light (lichte akoestische demping)
Invisivent AIR Basic (sterke akoestische demping) 

Mobirise

Invisivent COMFORT

De Invisivent COMFORT gaat nog een stap verder, en garandeert een nog hogere akoestische demping en nog meer thermisch en energetisch comfort dankzij de geïntegreerde zelfregelende klep met terugslagwerking. De Comfort moet steeds gecombineerd worden met een extractiepunt in dezelfde ruimte (Healthbox 3.0, configuratie SmartZone), waardoor energieverliezen en ongecontroleerde ventilatie nog beter vermeden worden.

Types:
Invisivent COMFORT Basic (basis akoestische demping)
Invisivent COMFORT High (hoge akoestische demping)
Invisivent COMFORT Ultra (ultra sterke akoestische demping) 

Mobirise

Invisivent THM90evo

THM90evo is een volledig vlak raamrooster, wat het product ideaal maakt voor integratie in schuiframen. De THM90evo kan zowel op het glas, onderaan het raam (THM90PB evo) of tussen profielen (THM90TR evo) geplaatst worden.

Types:
THM90 evo (plaatsing op glas)
THM90PB evo (plaatsing onder glas)
THM90TR evo (plaatsing tussen profielen) 

© VG Aluminium BVBA 2019 - Webdesign: Smart Site Solutions
Bekijk hier de privacyverklaring van VG Aluminium BVBA