free responsive website templates
Mobirise

Onderhoud

Onderhoud van aluminium

Een vuil en niet onderhouden gebouw verliest al vlug zijn waarde. Bovendien zijn er in de verontreiniging vaak chemische stoffen aanwezig die een negatieve invloed op de oppervlaktebescherming kunnen hebben. Er zijn dus redenen genoeg om met de nodige kennis en de juiste producten een periodiek onderhoud door te voeren.

Reinigingsprocedure

Belangrijk is om uw aluminiumconstructies met zuiver water te spoelen, teneinde stof, zand en andere schurende stoffen te verwijderen. Nadien afwassen met water en een scheutje natuurlijk afwasmiddel (neutraal Ph) en daarna voldoende spoelen met zuiver water. Het is afgeraden om aluminiumconstructies af te wassen tijdens of direct na blootstelling aan zonnestralen.

Frequentie van onderhoud

Dit wordt hoofdzakelijk bepaald door de omstandigheden van het milieu en de wijze waarop de aluminiumconstructies blootgesteld zijn aan regen en wind.

Aluminiumconstructies blootgesteld aan neerslag die zich bevindt in een landelijke omgeving: 2 reinigingsbeurten per jaar, per gevel.

Aluminiumconstructies in een stadsomgeving, in een industriële atmosfeer of in zeelucht: 4 reinigingsbeurten per jaar, per gevel

Producten

Gloss Protector 500 ml - 36 € excl. BTW
Voor reiniging en conservering van alle metaaloppervlakken. Hoogwaardige grondstoffen beschermen de oppervlakken. Tevens geschikt om oudere profielen hun kleur en glans terug te geven.

Periodi-clean 500 ml - 27 € excl. BTW
Periodi-clean is een product voor het reinigen van uw ramen, deuren, enz... . Het is een minder agressief product, geschikt voor "periodiek" onderhoud.

Beide producten zijn bij ons verkrijgbaar. Deze kunt u bestellen via info@vgaluminium.be. Als de producten beschikbaar zijn, krijgt u een bevestiging dat deze kunnen afgehaald worden.

© VG Aluminium BVBA 2019 - Webdesign: Smart Site Solutions
Bekijk hier de privacyverklaring van VG Aluminium BVBA