Overkappingen

Niet ge´soleerd

Dit systeem heeft verschillende types. Voor elke stijl van woning is er een bijpassend design beschikbaar.

Techniek
Alle types combineren 2 belangrijke elementen, namelijk een variabele hellingsgraad, in combinatie met een strakke en elegante afwerking. Door de diverse onzichtbare verbindingen vormt dit een strak geheel. Een ideale dikte van het aluminium draagt bij tot een goede sterkte voor zo groot mogelijke overspanningen. De afvoer wordt voorzien in een steunpaal.

Garantie
De coating wordt aangebracht onder het Europese Qualicoat-keurmerk.

Dakbedekking
Glas 8mm (44.2): Het voordeel hiervan is dat u een maximum aan lichtinval hebt. Desgewenst kan u opteren voor een zonwerende of opaal-uitvoering.
Polycarbonaat 16mm: Deze platen zijn voorzien van een beschermende UW-coating, welke veroudering en vergeling tegengaat. Ook bij deze platen heeft u de keuze tussen helder en opaal. Zonwerende platen behoren ook tot de mogelijkheden (enkel opaal).

Accessoires
Ge´ntegreerde verlichting zorgt ervoor dat u tot in de late uurtjes van uw tuin kan genieten.
Deze led-spotjes worden in de liggers verwerkt. Bediening hiervan is mogelijk met drukknop of afstandsbediening.

Types:

Type 2: Dit type kan voorzien worden van 2 sierlijsten: recht of victoriaans.

 

Type 3: Deze moderne goot past bij de hedendaagse bouwstijl. Het minimalistisch design zorgt, in combinatie met de bijhorende steunpalen, voor een modern geheel.Type 4: Dit type is voorzien van een verzwaarde goot. Hiermee kan u tot 6m vrij overspannen met 2 steunpalen (bij een diepte van 3.5m met glas). Met de bijhorende steunpalen bekomt u een heel strakke overkapping, passend bij elke bouwstijl.

Ge´soleerd
Wilt u de mogelijkheid behouden om uw overkapping later toch nog om te bouwen in een leef-veranda, kan u opteren voor een ge´soleerd systeem.


Veratop is een TOP-systeem voor verandabouw en overkappingen.  Profielen zijn ontworpen, rekening houdend met rustieke, klassieke en hedendaagse realisaties.  Het is immers flexibel in vorm en kleur. 

De liggerprofielen zijn aangepast voor de plaatsing van enkele of dubbele beglazing of voor dakplaten in diverse beschikbare diktes.  Er kunnen onopvallende lichtpunten in de profielen worden ingebouwd die zorgen voor een gezellige sfeer na het invallen van de duisternis.

Deze systemen kunnen samen gecombineerd worden met onze raam en deurprofielen en schuiframen.

Dus wenst u een overkapping met een voorziening om deze later om te bouwen naar een volwaardige veranda, is de Veratop-reeks de ideale keuze.

Dakplaten voor veranda / overkapping:
Bekijk hier de Lexan Thermoclear 16-32 mm (standaard polycarbonaat) PDF
Bekijk hier de Lexan Thermoclear 45 mm (extra isolerende polycarbonaat) PDF
Bekijk hier de Sun Reflect 16-32 mm (zonwerende polycarbonaat) PDF
Bekijk hier de Vikutop & Vikutop Acoustic 16-32 mm (alu panelen) PDF
Bekijk hier de Veratop mogelijkheden