Ongeïsoleerde overkappingen

make your own website for free
Een overkapping geeft elke gelegenheid een andere dimensie. Regen hoeft geen spelbreker meer te zijn. In de nazomer geniet u nog tot in de late uurtjes van uw tuin. Desgewenst zit u ook nog warm en beschut door middel van een terrasverwarming en een S20 volglas schuifwand. Verleng uw zomer!

Het uiterlijk van uw overkapping speelt uiteraard ook een belangrijke rol in uw keuze. Wij bieden overkappingen aan voor elke bouwstijl, van klassiek tot modern. De aangepaste steunpalen per type zijn hierin ook zeker een meerwaarde. De variabele helling van 7 tot 22° zorgt dan weer dat de overkapping perfect afgestemd wordt op uw terras.

Buiten het uiterlijk is hetgeen wat zich onderhuids bevindt van groot belang. Onze systemen zijn voorzien voor polycarbonaat 16mm (standaard of zonwerend, helder of opaal) en voor gelaagde beglazing 44.2 (helder, opaal of zonwerend). De dakverbindingen zijn zodanig ontworpen dat ze onzichtbaar verwerkt zitten in de constructie. Dit draagt bij tot een extra strak geheel waar u nog jaren van zal kunnen genieten.

Accessoires :
Geïntegreerde verlichting zorgt ervoor dat u tot in de late uurtjes van uw tuin kan genieten.
Deze led-spotjes worden in de liggers verwerkt. Bediening hiervan is mogelijk met drukknop of afstandsbediening.

Onze systemen zijn opgedeeld in verschillende types:
Mobirise

Type 2 (Traditioneel)

Deze uitvoering heeft een recht gootverhoog

Mobirise

Type 2 (Victoriaans)

Deze uitvoering heeft een victoriaans gootverhoog

Mobirise

Type 3

Deze overkapping is uitgevoerd met een minimalistische, moderne goot, passend bij de hedendaagse bouwstijl.

Mobirise

Type 4 XXL

Dé oplossing voor grotere overspanningen! Hiermee kan u tot 6 meter vrij overspannen, met een diepte van 3,5 meter met glas. De verzwaarde goot zorgt hier voor tal van mogelijkheden. De bijhorende steunpalen maken van dit type een fantastisch geheel.

© VG Aluminium BVBA 2019 - Webdesign: Smart Site Solutions
Bekijk hier de privacyverklaring van VG Aluminium BVBA