Werkwijze

Afspraak
U bent steeds welkom om de verschillende materialen en mogelijkheden samen met ons te bekijken betreffende profielen, beglazing, accessoires, enz. om op deze manier sneller tot een passende oplossing te komen naar uw behoeften.

Het is ook mogelijk om de situatie ter plaatse te bekijken. U kan ons via het contactformulier ofwel telefonisch contacteren om een afspraak te maken. Hierbij is het altijd handig dat we al zoveel mogelijk informatie hebben om eventuele demomaterialen mee te brengen. Eens ter plaatse doen we dan een eerste opmeting om een zo correct mogelijke prijsopgave te maken. Ook in dit geval is een bezoek aan onze toonzaal aan te raden omdat we hier meer materialen en demo's bij de hand hebben.

Vrijblijvende offerte
Na de opmeting maken we al een vrijblijvende offerte op basis van de eerste opmeting. Hiermee komen we al tot een goede prijsbenadering. Hierna is er eventueel nog ruimte voor aanpassingen. Indien nodig wordt er dan een nieuwe afspraak gemaakt.

Akkoord
Indien u met onze offerte akkoord gaat worden de materialen zo snel mogelijk besteld. Uw ramen worden dan met de nodige kennis en zorg vervaardigd in ons atelier door eigen vakmensen. Kwaliteit staat voorop !

Plaatsing
Als uw ramen in productie gaan wordt er een planning opgemaakt voor de plaatsing. Hiervoor nemen wij contact op om de nodige afspraken te maken.

Na-verkoop
Indien er problemen, vragen of onduidelijkheden zijn mag u ons steeds contacteren om zo tot een snelle en efficiënte oplossing te komen.

© VG Aluminium BVBA 2019 - Webdesign: Smart Site Solutions
Bekijk hier de privacyverklaring van VG Aluminium BVBA
Bekijk hier de cookiepolicy van VG Aluminium BVBA
Bekijk hier de algemene voorwaarden van VG Aluminium BVBA